De verbinding tussen uw buitendienst en de dataverrijkingsdiensten van Propulsion.

SALES
SNIPER

Targets zoeken zonder data entry met SalesSniper

De Propulsion SalesSniper app is de verbinding tussen uw buitendienst en de dataverrijkingsdiensten van Propulsion. Door uw verkopers tijdens hun werk in staat te stellen targets door te geven, is het mogelijk dat de afdeling Sales deelneemt aan het leadgeneratieproces.

SalesSniper werkt met spraakherkenning; uw verkoopmedewerkers spreken de naam en plaats van een potentiële lead in en activeren hiermee aan de achterkant het dataverrijkingsproces. Het verrijken van de data kunt u aan ons overlaten, maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen.

 

Doorlopende opvolging

U kunt er ook voor kiezen om het leggen van het eerste contact over te laten aan Propulsion. Op deze manier kan iedere afdeling blijven doen waar ze goed in zijn, en zorgt Propulsion ervoor dat u dankzij SalesSniper leads ontvangt waar verkopers direct mee aan de slag kunnen. Zo ontstaat er een heel nieuw kanaal via welk uw bedrijf leads genereert.

Uw sales mensen hebben de kennis en ervaring om direct mogelijke leads te herkennen. Met SalesSniper zorgt u ervoor dat u gebruik kunt maken van hun intuïtie.

Maak gebruik van uw sales expertise en intuïtie

Zorgt voor een continue aanwas van new business suspects

Is onderdeel van uw leadgeneratie en -opvolging

Zorgt voor focus op new business intake

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN

#AINTNOMOUNTAINHIGHENOUGH

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Marketing Automation

B2B Sales Centre Software

Dataverrijking

B2B Leadgeneratie

Afspraakplanner

B2B Telesales

SalesSniper

#SalesSniperByPropulsion

Contact

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

 

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB  Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]