Propulsion helpt u bij het bouwen en onderhouden van business relaties.

Onze
VISIE

Strategische Marktbewerking

Propulsion helpt u bij het bouwen en onderhouden van business relaties. De afgelopen 16 jaar hebben we geleerd dat er geen makkelijk antwoord bestaat voor de vraag “hoe genereer ik meer leads in de B2B markt?”. We hebben geleerd dat er alleen succes kan ontstaan met creativiteit, doorzettingsvermogen en een solide strategie voor marktbewerking. Wat we hebben ontdekt is dat er niet één manier is om ‘de markt’ te benaderen.

Wat ons bijzonder maakt is onze bereidheid routes naar de markt te testen, bij te schaven en aan te passen waar nodig. Zo helpen wij onze klanten met het bouwen van een optimale marktbewerking. Wat we u beloven is geen magie, maar een helder werkproces dat we samen vormgeven. Bij ons vindt u geen gouden bergen, daar is Nederland te vlak voor: we beloven alleen dat wij alles op alles zetten om u vooruit te helpen op een manier die u het beste vooruit helpt. U zoekt new business, wij helpen u graag met onze kennis, ervaring en tools bij het vinden ervan. We helpen u op strategische wijze uw markt te bewerken.

Strategische marktbewerkers, dat is wat wij zijn, wie bent u? U bent van harte welkom voor een kop koffie of thee.

Bouw en Onderhoud

Bouw en Onderhoud met Propulsion business relaties, door te kijken naar de mogelijkheden die u heeft binnen uw markt. Samen met u ontdekken op welke manier we het beste new business kunnen genereren, en hoe we uw bestaande klanten blij maken. Wij werken voor, maar ook met onze klanten.

Wat Propulsion doet is de combinatie zoeken tussen traditionele outbound sales en nieuwe inbound marketing. Wat ons betreft staan deze werelden namelijk niet los van elkaar; juist door ze met elkaar te verbinden maken ze elkaar sterker en effectiever.

Als het erop aan komt, zijn businessrelaties zoals alle andere relaties: Het moet van twee kanten komen. Een eenzijdige relatie zal niet lang duren. Tegelijkertijd is het zaak helder en doelgericht te communiceren met permissie van de ontvanger. Wat wij voor u doen is een ritmisch werkproces met uw doelmarkten onderhouden zodat we “data driven” het ideale moment weten te vinden om te communiceren. Samen met Propulsion verandert communicatie in een business relatie. Weet welke business thema’s uw doelmarkt bezig houden, speel hierop in en leer continue uw doelmarkten beter kennen. Door de combinatie van online en offline, inbound en outbound te gebruiken werkt u effectiever, en kunt u meer bereiken.  

Wilt u meer weten over hoe we werken? Neem contact met ons op!

 

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact

Strategische Marktbewerking en Partner Management

#MicrosoftByPropulsion

Dankzij Strategische Marktbewerking door Propulsion is Microsoft Nederland:

Beter op de hoogte over de gang van zaken bij partners die voorheen buiten beeld bleven

Cloudverkopen binnen Microsoft EMEA

In het bezit van een sales engine via welk direct honderden partners bewerkt worden

In staat partners te ondersteunen in hun ontwikkeling richting de cloud

Sinds 2013 is Propulsion als partner management service bij Microsoft actief. In deze rol werkt Propulsion als lead engine, kennispartner en contactcentrum van Microsoft.

Het partner management houdt in dat Propulsion de partners van Microsoft benaderd en hen helpt zich zo goed mogelijk te ontwikkelen op het gebied van de Microsoft Cloud-producten. Propulsion draait analyses om relevante partnergroepen te benaderen, en doet dit multi-channel via mail en telefoon.

Propulsion creëert nieuwe doelgroepen, bouwt sterke partnercontacten en versterkt de bestaande partnerships voor Microsoft, waarmee wij al drie jaar helpen Microsoft Nederland te excelleren in zowel partnertevredenheid als verkoopcijfers.

De afgelopen drie jaar heeft Propulsion voor Microsoft vele miljoenen omzet in kaart gebracht, tienduizenden leads gecreëerd en tientallen webinars gevuld.

#AlsoPoweredByPropulsion

Contact

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

 

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB  Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]