Propulsion helpt u met het aanmaken en verrijken van targetlijsten.

DATA
VERRIJKING

Breng uw doelmarkt in kaart door dataverrijking

Het vinden van de juiste boodschap voor uw doelgroep is een belangrijke stap in het opzetten van een succesvolle campagne. Het vinden van de juiste doelgroep voor uw boodschap is echter net zo cruciaal. Propulsion helpt u met het aanmaken en verrijken van targetlijsten. Zo zorgt u er met Propulsion voor dat u de relevante spelers binnen uw doelmarkt in kaart brengt.

De dataverrijkingsdiensten van Propulsion helpen u het proces van dataverrijking te optimaliseren, zodat de communicatierelatie gericht kan starten. Met onze SalesSniper App zorgen uw eigen sales mensen en accountmanagers voor een continue aanwas van new business suspects, zonder dat zij zelf data moeten invoeren. Met de Propulsion Extractor software zoeken we naar bedrijven die passen in uw huidige klantbeeld. Deze voegen we, na verrijking via Desk Research, als suspects toe aan uw bestaande targetlijsten.

Proces brengt succes

Ook na het eerste contact blijft het belangrijk de informatie over uw doelmarkt actueel te houden. We brengen de veranderende interesses van uw complete pipeline doorlopend in kaart. Het continue kunnen registreren van kenmerken en intenties stelt u in staat om nieuwe business mogelijkheden te ontdekken. De dataverrijking door Propulsion maakt database-driven sales mogelijk.

Maak een blauwdruk van uw doelmarkt

Het begin van database-driven sales

Heldere rapportages & Realtime dashboard

Betrek de verkopers bij het bouwen van targetlijsten

BEKIJK HIER DE CASE:

Gerenommeerd ICT-Security bedrijf heeft dankzij Propulsion de route naar nieuwe markten gevonden

#PROPULSIONWORKS

Maak een blauwdruk van uw doelmarkt

Het begin van database-driven sales

Heldere rapportages & Realtime dashboard

Betrek de verkopers bij het bouwen van targetlijsten

Propulsion heeft voor een gerenommeerd ICT-Security bedrijf de route naar de olie- en gasmarkt binnen Europa gezocht en gevonden. Het bedrijf wilde onderzoek uitvoeren om te zien of de olie- en gasmarkt een markt was waar men zich naartoe zou kunnen bewegen. Propulsion heeft in samenwerking met business partner Prospectory de propositie voor deze specifieke markt uitgewerkt en is deze propositie vervolgens in de praktijk gaan testen.

Door desk research, en gebruik van Propulsion tools zoals onze Extractor is de startlijst die het bedrijf leverde bij aanvang verrijkt tot een complete doelmarkt van bedrijven binnen Europa, compleet met relevante contactpersonen en hun gegevens.

Vervolgens heeft Propulsion door geduldig testen en uitproberen de juiste weg gevonden om met de nieuwe doelmarkt in contact te komen. Het door Propulsion uitgevoerde onderzoek heeft ertoe geleid dat er bij het ICT-Security bedrijf een opschaling op meerdere doelmarkten en aanleidingen binnen Europa plaatsvindt.

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN

#AINTNOMOUNTAINHIGHENOUGH

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Marketing Automation

B2B Sales Centre Software

Dataverrijking

B2B Leadgeneratie

Afspraakplanner

B2B Telesales

SalesSniper

#DataverrijkingByPropulsion

Contact

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

 

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB  Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]