Slim bellen in plaats van hard bellen.

B2B
TELESALES

Slim werken met Propulsion B2B Telesales

Een goede B2B Telesales campagne voeren doe je door slim te bellen in plaats van hard te bellen. Slim bellen doe je door het maken van profielen en registreren van intenties van relevante contactpersonen en bedrijven. Zo veranderen targetlijsten in klantenbestanden.

Weten wat er speelt en leren welke thema’s de doelmarkt bezig houden is de vruchtbare grond waaruit business relaties ontspringen. Met die kennis het eerste contact maken, op een manier die uw doelmarkt aanspreekt, intrigeert en interesseert: dát is hoe een business relatie ontstaat.

 

Snel aanpassen

Voor Propulsion is B2B Telesales al 16 jaar onderdeel van gerichte marktbewerking. Wij helpen onze klanten bij het leggen van eerste contacten via e-mail of telefoon. Dit hebben we gedaan voor de grootste bedrijven ter wereld, maar ook voor ambitieus MKB.

Wat ons betreft zijn de ideëen die uit de praktijk voortkomen enorm waardevol. Daarom maken we direct contact tussen u als opdrachtgever en onze agents mogelijk. Zo komen de beste ideeën naar boven om uw campagne verder te verbeteren. Ons team is gewend snel bij te sturen, zodat verbeterstappen snel genomen worden. Dit is met name in de B2B omgeving van belang omdat doelmarkten niet groot zijn.

Zeer gedreven meertalige Sales Team

Ruim 16 jaar ervaring in B2B Telesales

Realtime Dashboarding

Een onderdeel van solide marktbewerking

BEKIJK HIER DE CASE:

Lenovo rekent op Propulsion voor bouw Partnerkanaal

#PROPULSIONWORKS

Propulsion heeft voor Lenovo:

Groei gerealiseerd in partnerprogramma EMEA

Verkoop van resellers in kaart gebracht

Significante verbetering van het imago van Lenovo

Zich bewezen als effectieve strategisch partner

In 2015 is Lenovo in samenwerking met Propulsion gestart met het uitbouwen van haar partnerkanaal in de Benelux. Het doel van het nieuwe partnerkanaal was het beter informeren van automatiseerders en computerwinkels over producten, acties en evenementen van Lenovo in Nederland en België.

Propulsion verschaft informatie over relevante zaken aan partners, en wint informatie voor Lenovo in bij de partners. Deze informatie van haar partners gebruikt Lenovo als input voor nieuwe acties.

In 2015-2016 was het Lenovo Channel Activation Programma via Propulsion het meest succesvolle activatieprogramma in Europa.

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN

#AINTNOMOUNTAINHIGHENOUGH

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Marketing Automation

B2B Sales Centre Software

Dataverrijking

B2B Leadgeneratie

Afspraakplanner

B2B Telesales

SalesSniper

#B2BTelesalesByPropulsion

Contact

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

 

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB  Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]