Slimmere B2B Leadgeneratie  door Propulsion.

B2B Lead
GENERATIE

Slimmere B2B Leadgeneratie

Bij Propulsion staat B2B Leadgeneratie voor het ontzorgen van onze klanten als het gaat om het vergaren van salesleads. Dat doen we door samen met u een proces op te stellen om uw doelmarkt op een zo effectief mogelijke wijze te bewerken. Leadgeneratie kunnen we zowel vóór u, als mét u doen. Met onze gecombineerde kennis en ervaring vullen we uw sales pipeline.

B2B leadgeneratie is een doorlopend proces, of het nu gaat om bedrijven waar u mee in contact wilt komen, of bedrijven die op zoek zijn naar contact met u.

 

Krachtige Combinatie van inbound en outbound

Propulsion slaat met haar werkwijze een brug tussen gericht contact zoeken via telefoon of e-mail, en inspelen op inkomende traffic op uw website via marketing automation. Propulsion helpt u zowel bij het inrichten als het op elkaar afstemmen van deze twee bewerkingswijzen. Met deze strategische combinatie zorgen we voor optimaal effect als het gaat om het vinden en starten van business relaties.

Propulsion helpt u bij het bedenken, uitvoeren, en optimaliseren van uw B2B leadgeneratie campagne. Onze aanpak kenmerkt zich door grip en begrip op uw marktbewerkingsproces. Bovendien heeft u dankzij online dashboarding altijd zicht op de resultaten.

Helpt u bij het afstemmen van uw propositie op uw doelmarkt

Brengt ritme in uw B2B leadgeneratie

Een aanvulling op uw huidige online inspanningen

Overzichtelijke rapportages & Realtime dashboarding

BEKIJK HIER DE CASE:

Oracle kwam naar Propulsion voor leadgeneratie in een lastige doelmarkt

#PROPULSIONWORKS

Oracle heeft dankzij Propulsion:

In 10 landen een directe conversie van 30-35% op gemaakte afspraken behaald

Een internationaal toepasbare route naar de markt gevonden

Een direct voor de doelmarkt passend en effectieve campagneblauwdruk in huis

Met het volste vertrouwen een telesales operatie in Amsterdam kunnen starten met 400 agents die werken op basis van door Propulsion ontwikkelde concepten

Eind 2014 benaderde Oracle Propulsion met een hoofdpijndossier. De eigen leadgeneratie op de productgroep Fusion verliep niet naar wens, de pipeline raakte leeg en het wilde intern niet lukken het project aan de praat de krijgen. Fusion is een complexe projectgroep, bestaande uit door overnames aan Oracle toegevoegde producten, zoals Customer Service-oplossing RightNow, Campaign Management-oplossing Eloqua en Social Media Listening-oplossing Virtue.

Oracle vroeg van Propulsion twee dingen: het maken van afspraken voor de experts op de productgroep Fusion en het vinden van verbeterstappen voor de eigen route naar een lastige doelmarkt. De doelmarkt in kwestie was een lijst van zeer grote bedrijven in tien verschillende landen

Na een dataverrijkingsproces, waarmee contactpersonen en relevante thema’s zijn gevonden, is Propulsion gestart met de marktbewerking. Door geduldig, flexibel en via online en offline kanalen te werken, is het Propulsion gelukt de juiste route naar de markt te vinden. Onze bereidheid te testen en bij te sturen was doorslaggevend voor het succes van de campagne.

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN

#AINTNOMOUNTAINHIGHENOUGH

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Marketing Automation

B2B Sales Centre Software

Dataverrijking

B2B Leadgeneratie

Afspraakplanner

B2B Telesales

SalesSniper

#B2BLeadgeneratieByPropulsion

Contact

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

 

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]