Verdeel en volg salesleads in uw verkoopkanaal.

B2B Lead
DISTRIBUTIE

Snelle en overzichtelijke B2B lead distributie

Leveranciers maken voor de verkoop van hun producten en diensten gebruik van een partnerkanaal. Ze gebruiken hun partnerkanaal om dealers en resellers met vele zaken te ondersteunen, onder andere met leads.

Een leverancier genereert zelf, dankzij de kracht van het merk, leads. Propulsion helpt de binnenkomende marketing qualified leads te bewerken tot sales qualified leads. Deze bewerkte leads kunnen vervolgens via de Propulsion Lead Distributie Software aan kanaalpartners worden aangeboden. Leads worden op overzichtelijke wijze verdeeld, zodat zij niet van de radar verdwijnen. Dit maakt opvolging meetbaar en stuurbaar.

 

Grip op lead data

Door leadopvolging meetbaar te maken, zorgt de Propulsion Lead Distributie Software ervoor dat u weet welke wederverkopers de lead oppakken en hoe de opvolging verloopt. Zo verliest u een veelbelovende lead nooit uit zicht, en kunt u nauwkeuriger omzetverwachtingen maken. Voor wederverkopers betekent dit dat zij leads van betere kwaliteit binnen krijgen.

Door gebruik te maken van de Propulsion Lead Distributie Software houdt u grip op de opvolging van uw leads door derden. Wanneer een partner een lead niet kan verzilveren, heeft u als leverancier de optie de lead zelf verder te bewerken. Deze kunt u vervolgens opnieuw aan te bieden via uw partnerkanaal.

Heldere rapportages & Realtime dashboard

Automatische terugkoppeling bij géén opvolging

Krachtige aanvulling op uw CRM software

Distributie op basis van skills en regio

BEKIJK HIER DE CASE:

MSR Consulting Group gebruikt Propulsion Lead Distributie Software voor autodealers

#PROPULSIONWORKS

Heldere rapportages & Realtime dashboard

Automatische terugkoppeling bij géén opvolging

Krachtige aanvulling op uw CRM software

Distributie op basis van skills en regio

In 2010 benaderde MSR Consulting Group, een leadgeneratie bureau binnen de automotive sector, Propulsion. MSR was op zoek naar een oplossing die het mogelijk maakt door MSR geprodceerde leads voor Renault bedrijfswagens automatisch te distribueren richting autodealers.

Naast automatische distributie vroeg MSR ook naar de mogelijkheid de leads te blijven volgen na afgifte. Tevens was het belangrijk dat MSR kon ingrijpen op het moment dat de opvolging van een lead uitbleef. Propulsion Lead Distributie Software leverde MSR alles wat ze wensten, plus de mogelijkheid tot Online Dashboarding, wat ze een volledige profilering van alle bij het project betrokken autodealers gaf.

Naast Renault is MSR ook met de Propulsion Lead Distributie Software aan de slag gegaan voor bedrijfswagens van Ford, Peugeot, KIA, Honda en Citroën.

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact

ONZE ANDERE OPLOSSINGEN

#AINTNOMOUNTAINHIGHENOUGH

B2B LEAD DISTRIBUTIE

Marketing Automation

B2B Sales Centre Software

Dataverrijking

B2B Leadgeneratie

Afspraakplanner

B2B Telesales

SalesSniper

#LeadDistributieByPropulsion

Contact

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

 

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]