Afspraken planner voor de zorg

Beste Keuze

Het Zorgkantoor van Menzis is in 2015  als beste van Nederland uitgeroepen door het televisieprogramma ‘De Succesfactor’. Deze prijs heeft Menzis met name te danken aan de persoonlijke, klantgerichte werkwijze van haar Zorgkantoor. Voor de inrichting van haar afspraakproces tussen zorgklanten en -adviseurs heeft Menzis gekozen voor de Afspraak Planning software van Propulsion.

Zorgadviseurs gaan regelmatig bij klanten die gebruik maken van een persoonsgebonden budget (PGB) langs voor huisbezoeken en Bewust Keuze gesprekken. Het doel van deze gesprekken is erachter te komen waarom is gekozen voor een PGB en of de hoogte van het budget passend is.

Om zowel de afspraken- als communicatielogistiek goed te laten verlopen wordt gebruik gemaakt van de online Propulsion afspraakplanner. De software zorgt dat bij het maken van de afspraken voor de adviseurs de boekers de afspraakopties te zien krijgen met de kortste reistijd.

De Zorgadviseurs hebben zo een minimale reistijd en hebben meer tijd beschikbaar voor de afspraak zelf. De software houdt bij het genereren van de afspraakopties rekening met afspraaktype, regio, skills, beschikbaarheid en bestaande afspraken.

Is Propulsion iets voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact

De uitdaging

De uitdaging voor Propulsion was een platform te bieden dat niet alleen voldoet aan de privacy- en veiligheidseisen van Menzis, maar ook naadloos integreert met de interne systemen aldaar. Zo moest de applicatie zaken als “single sign-on” en koppelvlakken met interne systemen voorzien, combineren met de wens klanten zelf  afspraken via website en/of email te kunnen laten boeken.
Een oplossing die dit alles mogelijk maakt was essentieel bij het maken van de keuze van Menzis voor Propulsion. Door aan al deze voorwaarden te voldoen is de Propulsion Afspraak Planner software een ingekapseld onderdeel van – aan de zorgtaak van Menzis gelieerde werkprocessen – geworden.

Door de optimalisatieslag die Menzis met behulp van Propulsion kan maken zijn adviseurs sneller bij zorgklanten en zijn ze in staat meer tijd te besteden aan het daadwerkelijk voorzien van Advies. Dit stelt Menzis in staat de eigen zorgcapaciteit beter te benutten, en meer in te spelen op de wensen en behoeften van haar klanten.

Propulsion Afspraak Planner Software

#EducationByPropulsion

Krachtige aanvulling op uw CRM software

Online afspraken maken via optiegenerator

Minimaliseert de kans op boekingsfouten

Synchroniseert naadloos met Microsoft Exchange

Minder reistijd en meer afspraken per dag per adviseur

Online oplossing voor het plannen van afspraken
Met de Propulsion Afspraak Planner Software lost u logistieke uitdagingen rondom afspraken snel en gemakkelijk op. De Propulsion Afspraak Planner Software stelt u in staat efficiënt om te gaan met complexiteit die ontstaat, wanneer adviseurs uit vele bronnen afspraken binnenkrijgen.
Onze software werkt met een optiegenerator, deze houdt automatisch rekening met de reistijd, beschikbaarheid, skills, en het werkgebied van uw buitendienst medewerkers. Vervolgens worden de meest optimale opties voor een afspraak gegenereerd.
 
Stroomlijn uw boekingsproces
Omdat de Propulsion Afspraak Planner cloud-based is, is hij altijd en overal toegankelijk. Of het nu de buitendienst, de klant zelf of het kantoorpersoneel is die de afspraak maakt, deze kan direct op het ideale moment worden ingepland. Afspraakbevestigingen en -herinneringen worden automatisch per mail of SMS verzonden.
Dankzij de ingebouwde rapportagefunctie heeft u altijd inzicht in het resultaat van de afspraak. Zo kunt u de effectiviteit van het boekingsproces nog verder verbeteren.

#AlsoPoweredByPropulsion

Contact

Propulsion ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Gelegen in Hoofddorp met ruim voldoende parkeergelegenheid en naast een heerlijk park. De koffie staat klaar!

 

Ons Adres:

Hoofdweg 667

2131 BB  Hoofddorp

Telefoon: +31(0)88- 203 203 5

[email protected]